Friday, July 23, 2010

love this

OH MY GAWSHHHHHH!!!!! IMPOSSIBLE LOVE...


OH NO.....CINTA TERHALANG!!!! SALAH SIAPA..?

BERCINTA DGN SUAMI/TUNANG/KEKASIH ORG

klu bnda ni jd..nk sedih pun xpatut..nk salahkn diri sndiri pun xboleh...so pandai buat pandai tanggung la..
-sebagai manusia kita tak terlepas dari melakukan kesilapan..tp kdgkala kesilapan tu la yg membahagiakan kita..
-tp jika ini berlaku siapa harus disalahkan..?
:: sebagai manusia kita harus memikirkan hati n perasaan org lain jgk::
:: andai boleh elak, cuba la elak ::
:: tp andai xboleh, cari la penyelesaian utk selesaikan masalah ni::
:: kadangkala kita perlu mengorbankan kebahagian kita sendiri utk org yg lebih layak dapat kebahagiaan yg kita idamkan::
:: apa2 pun,percayalah bahawa setiap yg brlaku pasti ada HIKMAH::
SEDIKIT PETIKAN DARI LAGU "CINTA TERHALANG" NYANYIAN BOB
"walau ku tahu kita tak mungkin bersama..tetap kusanjung cintamu yg suci..walau TERHALANG"





bagaimana dunia tanpa C.I.N.T.A ?????
:: huh...jalan lurus rasa senget ::
:: susu manis rasa kopi kelat ::
:: baju longgar rasa sendat ::
:: hahahaha....tp benarkah tnpa CINTA kita derita ..........?
:: bkn ke dgn CINTA lg derita.....?
:: smua tu atas individu tu sndiri....
:: kena la pandai menilai cinta sejati....
:: klu nk manis,tambah la gula...kalau nk masin tambah garam...
~GOOD LUCK~ **wink**

Tuesday, July 21, 2009


Dyana Rose


Sunday, July 19, 2009

diriku...


hye kwn2..

namaku xperlu diperkenalkan lagi..ahahaha..
aku ni seorg yg simple je...suke berjenaka dan paling pantang n benci bila jmpe org yg sensitif n tak boleh terima gurauan.aku suka makan..makan..n makannnn...

aku suka kaler pink, purple, merah hitam n putih..

aku teringin sgt nk hndal main gitar...tp aku tak mampu..aku hnye tau basic2 je....ahaks...





Champion!!!



CHAMPION!!!

menang!!! yey2..masa ni aku main bola baling ngan kwn2 sekerja aku...n kami menang...yahooooo..... dapat duit....byk tau...cukup r klu nk beli jeans levis ory...muahahahaha....yg penting team kami pakai 'PINK'....jgn jelez... hehehe...
dan kakak aku pun 1 team ngan aku...tak BESHHH...xde fight...kami adik bradik handal...huhuhuhu...kpd geng yg kalah,usaha lg next year...hahaha....kami akan bkk peluang untuk anda sket...kekekeke....ape yg penting.........?????

Yayasan Restu












whew....miss u girls.. ni kengkawan masa aku keje kat yayasan restu atau lebih sinonim dgn nama Taman Seni Islam Selangor..Keje kat sini BEST!!! masa keje kat sini,aku rasa aku mcm kembali ke skolah...bygkan la...hari2 mewarna,melukis....best sgt...tudung mak aku,dari warna putih,dah jd warna warni aku kerjakan.ahahahaha....

tp aku keje tak lama...staun je...pas kwn2 aku ni abes practikal je,aku brenti coz BORING!!!hehehe...

ape2 pun,aku harap korg yg terima cenderahati dari aku haritu,simpan la baik2 ye..tu je la kenangan kita yg tinggal...huhuhuhu....

Friday, July 17, 2009

Mama


ini la insan yg paling aku syg kat muka bumi ni..
my mom...klu takde mama...huh...tak tau la apa jadi ngan kehidupan aku...bygkan la..klu takde mama...tiap2 minggu aku kena beli baju baru...ahahaha..ye r..baju tak basuh..kena r bli baru...klu anak2 dia dah g keje or skolah...isan kecil ni la yg akan masuk bilik anak2 dia kutip baju...mama seorang yg penyabar,lembut..aku mintak2 la aku dapat mak mertua yg mcm mama aku ni..untung la bakal istri adik2 aku nanti dapat mak mertua cam mak aku ni...mama,i love u so much...terima kasih atas segala jasa mama selama angah hidup didunia ni...

Aidilfitri



gmbar ni di ambil masa hari raya pertama kat rumah tok aku kat kedah..kami pakai serba oren...mama n abah tak join masa ni...dorg borak2 ngan adik bradik mama aku kat dapur..tp ada la sesat anak makcik aku sorg dlm gmbar ni.. yg bdk kecik tgh2 tu.bkn adik bradik aku tu..dia menyebok je.....kitorg nk ambik gmbar adik bradik,dia pun sibuk nk join...ahahaha....naseb r dia pakai oren gak.. kakak aku pnye baju raya tu,dia beli mlm raya...sbb dia tertinggal baju raya oren dia kat rumah...mcm nk gila gak r pg teman dia cari baju..baju raya kedua family kami warna merah...so,mmg klu dia takde gak baju oren..terpaksa la kami beraya pakai tema merah...n berlainan la ngan makcik2 aku...msti cacat je nmpak gmbar big family klu kami pakai merah...tp malangnye aku xde gmbar my big family...klu tak boleh tunjuk betapa orennye kami hari tu...huhuhu...

Budak busyuk...


budak busyuk ni nama dia muhd Azemm Rushaidi Bin Fakhrur Razee..dia la penyeri dlm rumah kami..dia anak makcik aku...setelah 11 taun,baru la rumah kami diserikan ngan bdk kecik comel ni...dia ni mmg budak comel + bijak tau...8 bulan pndai ckp dah..ehehe..klakar..tp ksian..dia hdup dlm 2 dialek berbeza...kdg2 sebut air..n kdg2 dia sebut ayaq..ahahaha...
yg penting,kami smua syg kat dak busyuk ni...

Thursday, July 16, 2009

Bakat...




yg gmbar atas stage ni di ambil masa aku terpilih utk final kat mydin subang..daripada 60 org,aku diantara 12 yg terpilih utk ke final...w/pun aku tak menang..tp aku dah puas hati dah bila terpilih smpai final...bkn sng tau...smua handal2...aku mmg suka mennyanyi dari kecik...aku ni paling pantang....paling pantang jmpe mic..msti nk nyanyi...hehehe...lagu ape pun takpe...hujung minggu lak,aku kerap g karaoke ngan kwn2...klu nk cari aku weekend,cari r neway ke green box ke redbox ke...n yg terbaru kat amp square...hehehe...nk duet ngan aku...?isi borang kat bawah ni...ahaha...

Wednesday, July 15, 2009

Baju kurung

erm...pakaian paling selesa...aku suka pakai bju kurung...

Tuesday, May 12, 2009